Recept Afdrukken
Chocolademousse met mayonaise
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Smelt chocolade met mayonaise au bain marie.
  2. Klop eiwitten met een deel van de suiker tot stijve pieken.
  3. Klop 1/4 van de eiwitten bij de licht afgekoelde chocolade, meng daarna de chocolade met de rest van het wit en klop goed door.
  4. Verdeel de chocolademousse over glazen of bakjes of serveer in een grote bak of schaal. Zet minimaal een uur in de koeling.
  5. Serveer met crème fraîche, een scheut olijfolie en wat zeezout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.