Recept Afdrukken
Cacio e pepe
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Porties
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Porties
Instructies
  1. breng 3 l water aan de kookenvoeg twee eetlepels zout toe Giet af en bewaar het water. bak in een koekenpan ja.
  2. kook hier despaghetti in,2 minuten korter dan vermeld staat op het pak en giet sf, bewaar het kookwater
  3. Bak ondertussen in een koekenpan de peper tot die begint te geuren en voeg 250 ml pasta water toe. Laat inkoken tot het water bijna is verdampt en roeg de helft van de Pecorino en de Parmezaanse kaas toe.Roer tot een romige saus, verdun eventueel met nog wat pastawater en roer hier de warme spaghetti doorheen. Laat nog even doorwarmen en serveer direct bestrooid met het restant van de kazen en wat extra peper.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.