Ondanks de lyrische beschrijving van New Map Frankrijk vandaag toch ook een receptje! Deze salade maak ik al een tijd en figureert in meerdere boeken,...
Verder lezen
Misschien wel de belangrijkste side dish bij een goede bbq, deze mac&cheese, macaroni met kaas vrij vertaald! Ik maak ze met penne, en niet met...
Verder lezen
Het is maandag 30 maart, de vrouw is vandaag jarig (dank je)en het wordt een bijzondere dag, deze 17-de dag van onze privé-lockdown. Ik ga...
Verder lezen
Running gag in mijn boeken-fotoshoot-crew is "is er nog ananastaart...?" Een paar jaar gelden maakten we de BBQ-bijbel waarin deze taart, toen nog liefdeloos cake...
Verder lezen
Tijdens de laatste dag van de opnames van Simple Smart BBQ kwamen we bij het zoette hoofdstuk met o.a. ananascake, citroencake met maanzaad, coconut choco...
Verder lezen
We gaan vandaag aan de kip, soto ayam.
Superlekkere gegaarde kip met citroengras, citroenblad, ui, knoflook, gember en wat specerijen. Een kind kan werkelijk de was...
Verder lezen
Vandaag begint de lente, de mooiste periode van het jaar vind ik altijd. Binnenkort asperges, aardbeien en nog veel meer lekkers, maar we beginnen met...
Verder lezen
In 1894 werd op 12 maart de eerste Coca Cola fabriek geopend in Vicksburg, Mississippi. Om dit te vieren maak ik vandaag colakip op de Big...
Verder lezen