Onze Max heeft een tijd gewerkt in Ron Blaauw's Oriental Gastrobar in de hoofdstad en daar maken ze een waanzinnig kippetje. Ze doen er daar...
Verder lezen
Ik blijf in de Topchef-tijd hangen met deze oer-lekkere tiramisu, een opdracht die de kandidaten binnen 3 kwartier moesten maken. Het kan, zeker thuis, maar...
Verder lezen
Een te makkelijk receptje vandaag, maar van niemand minder dan Margo Reuten van Da Vinci* in Maasbracht. We draaiden jaren geleden met Topchef een dag...
Verder lezen
Sunil Bahadoer (De Lindehof** in Nuenen) was jaren geleden bij ons te gast in Topchef. Hij maakt een kip masala naar recept van zijn moeder...
Verder lezen
We gaan terug naar 1983 en ik begon mijn allereerste winkeltje, Julius' traiteurs in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Na Petra van Niftrik de tweede traiteur...
Verder lezen
Ik had nog wat maiskolven liggen, van die voorgekookte die alleen nog even op de bbq moeten. Niet het allerlekkerste spul maar best te doen,...
Verder lezen
Saucijzen de dag na slavinken vind ik net wat teveel, een beetje slechte planning, dus wat te doen?
Saucijzen uit de jas halen, lekker opbakken en...
Verder lezen
Recept van Kokoskoekjespudding vlak voor het weekend, vandaag maken is morgen eten, als het je lukt.
"Wat te doen in de bergen als je 6 hongerige...
Verder lezen