Het zal kerst 2001 zijn geweest dat ik met mijn vriend Pluk en zijn familie ging skiën. Supergezellig, uitgebreid lunchen op de berg en elke avond thuis koken. Ik het vlees, hij de aardappels, Pluk’s potatoes !

Recept Afdrukken
Pluk's potatoes
Maaltijd garnituur
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd garnituur
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de aardappels doormidden en de helften in wedges.
  2. Meng in een ruime kom de aardappels met de kruiden, olijfolie, zout en peper.
  3. Vul een braadslede met de aardappels en zet een half uur in een op 200ºC voorverwarmde oven.
  4. Schep de aardappels na 20 minuten een keer om en controleer na 30 minuten de garing. Geef indien nodig wat meer tijd en schep nog een keer om.

 

 

 


Reacties

  1. Door Linda

    Jaaa heerlijk! Ik doe dit precies zo Julius ook met zoete aardappelen toppie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.