En nog even de saus!

 

Recept Afdrukken
pindasaus, Paul’s
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. fruit de ui in de olie tot lichtbruin, voeg knoflook toe en ga door tot de uien goed bruin zijn.
  2. breng ondertussen het water aan de kook, voeg de pindakaas toe en roer tot er een dikke saus ontstaat.
  3. voeg onder voortdurend roeren ketjap, citroensap en bruine suiker toe aan de opgeloste pindakaas.
  4. zodra de suiker goed is opgenomen in de saus voeg je ook de uien/knoflook toe.
  5. breng op smaak met sambal, zout en peper.
Notities

Volgens Paul is de saus na 2 dagen op z’n top.

 

zie vorige pagina voor het recept van de gado gado

allemaal recepten uit Oriental Streetfood


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.