We moeten van The Dutch Foodie naar Park Chinois, een in jaren 20 ingerichte club, “Sjanghai Style” in Mayfair, en ik luister altijd naar mijn vriend.

Supertoffe zaak, een stoot bediening (alle kelners met baard) en dus top-service. Live muziek waarbij vooral de zangeres en trompettist uitblinken, kortom een gezellige boel. Eric en ik zitten als een soort Waldorf & Statler naast elkaar op een bankje en leggen de boel vrolijk af.

Het eten is goed, ik kan niet anders zeggen. Niet super spannend maar gewoon goed, alhoewel de Oriental vegetable salad wel èrg goed is. Er is verder gyoza (gestoomde en daarna gebakken dumpling) met wagyu beef,

vegetarische dumplings uit Sichuan en ongelooflijk lekkere chili-kip met gebakken rode pepers en Sichuan pepers (wat helemaal geen pepers zijn maar daarover een andere keer meer)

Soft shell crab, droog gebakken en totaal niet vet, met chili en curryblad, supermalse gestoofde wagyu short rib met 10 jaar in de zon gedroogde mandarijnenschil en crispy knoflook, het is allemaal lekker.

Dus lieve vrienden, ga maar lekker naar Park Chinois. Goede muziek, vlotte bediening, lekker eten, niets mis mee!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.