TJEMIGDEPEMIG…. OP OP OP OP BIZAR, JOH, BINNEN EEN KWARTIER!!

Koop mijn gesigneerde Stoofbijbel voor € 31,99 (+ € 6,25 porto) en ik stuur ‘m naar je toe met een van deze gietijzeren stoofpannen die allemaal ‘gefigureerd’ hebben in dit boek.

Oh…, ruilen zei ik… Ik wil van jou dan graag je favoriete stoofrecept (goede deal toch, voor een gratis pan?).

Mail JA naar de link in de bio (met je mobiele nummer), ik stuur je een Tikkie, jij tikt af en ik stuur het boek met de pan. Wees er snel bij want ik heb maar een beperkt aantal pannen.


Reacties

  1. Door Jonas Doossche

    JA

  2. Door Femke Raijmakers

    JA!

  3. Door Marieke Kruize

    JA! Draadjesvlees is mijn absolute favoriet, en met jouw Stoofbijbel hoop ik dat het me eindelijk eens gaat lukken het vlees superzacht en mals te krijgen 😊
    Tel 06-53831952

  4. Door Marian Sijtsema

    Ja!!

  5. Ja! Lekker!!

  6. Door Bas vegelin

    Ja

  7. Door IJsbrand

    Ja
    lijkt me heerlijk ben dol op stoofvlees

  8. Door Hessel

    Ja! Boek vorige week al binnen gekregen. Ik heb een mooi zoervleisj recept in de aanbieding!

  9. Door Dirk Bal

    Ja

    0615169216

  10. Door Arnaud Miltenburg

    Ja

  11. Door Tijn Bakker

    Ja!

  12. Door Wouter Kool

    JA

  13. Door Sanne van der Vorst

    Ja

  14. Door Liza van der Wal

    JA!
    Stoofvlees met trappistenbier of rode wijn, procureur als vlees en dan het liefst 24 uur stoven.

  15. Ja! Bitterballen met stoofvlees 1kg. Pakje roomboter -600 gram bloem – 2 bossen peterselie – 10 bouillonblokjes. Bouillon maken van vlees blokjes ui prei foelie peper. Daarna met de ragout maken. En heerlijke bitterballen ervan maken die Ilse en Peter ook heerlijk vinden 😊

  16. Door Mathijs

    JA!

  17. Door Mathijs

    JA! Ik heb een mooie stoba in de aanbieding!

  18. Door Mirko Schrijvershof

    Ja Mirko Schrijvershof 0613509071

  19. Door Lars Van der horst

    Ja

  20. Door Arno Koch

    JA
    0614423460

  21. Door Djoke Hoeksma

    Ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.