Brrrrr, vroeg. Wekker ging af om 4.45, koffie en jus, check out om 5.00, vliegveld om 5.15 en een uurtje later met United naar Hong Kong. Ontzettend lekker gegeten gisterenavond in Square One, het restaurant van het Park Hyatt. Lees net in de Telegraaf (on line) dat Jan Peter (van der Ree) zelf een paar nachtjes in de presidentiële suite heeft geslapen om te kijken of alles in orde was voor onze kroonprins. Goddank dat hij er achter kwam dat de lichtknopjes te ver van het bed zaten!
Gegeten dus; salade van de stengels van lotusbloemen, met gebakken uitjes, chili, nootjes, vissaus en limoensap. Ontzettend lekker en fris. Daarna soft shell crab, helaas in een soort tempuradeegje. Toen rolletjes gehakt in koolblad, van de grill, en afgesloten met 4 stengels citroengras, omrold met gemarineerd rundvlees, heel smakelijk. La Cuvee Mythique 2001, koel rood uit de Languedoc, en om 21.30 naar bed. Nu dus op weg naar Hong Kong, met weer een hele andere keuken. Eerst maar eens kijken wat United van het ontbijt brouwt.

Omeletje met champignons, prima lopend van binnen, soort ratatouille (nogal veel ui) en niet te drinken koffie van Starbucks. Op een gegeven moment kun je ook over alles zeiken. Waar zal ik vanavond eens eten??


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.