…zijn we druk bezig met het BBQ-boek. De achtertuin is gevuld met bbq’s en ik heb de 2 Big Green Eggs net aangestoken. De Weber’s kunnen nog even wachten, Dennis en Aram (fotoman en kookman) komen om 9.00 uur en dan gaan we naar dag 2. Zoals dag 1 werd gedomineerd door varkensvlees is vandaag het rundvlees aan de beurt. Slager Janmaat (topslager verscholen in de Hilversumse Meent) heeft maandag een prachtige koe uitgezocht en tot in detail uit elkaar gehaald. 

We gaan zo eerst de losse onderdelen fotograferen, zodat de lezer straks kan herkennen wat hij in zijn hand heeft, en daarna puur natuur, met rubs, en met marinades bereiden en fotgraferen. Alles buiten, en ik moet zeggen dat ik in de winter bbq’en bijna leuker vindt dan in de zomer.

Het wordt weer een topdag, ik voel het…



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.