gewoonweg vergeten in de hectiek, en hectisch is het. Terwijl het imperium in een sneltreinvaart inkrimpt, we hebben in 10 dagen Laren, de Beethovenstraat, de Scheldestraat en ons externe magazijn leeggehaald (pijn overal, en niet alleen in het lichaam) gaat het leven gewoon door.

Dus…. Proefdrinken en koken voor de Wine Professional die morgen begint, diner voor 40 man gisteren gekookt, en morgen een perslunch voor 30 man op De Kleine Fabriek. Vandaag dus een dagje in de keuken, waar ik gisteren aan mijn kerntemperatuurmeter zag dat het maar liefst 7 graden is, binnen! Oude tijden herleven, zo stond ik vroeger ook in de Utrechtsestraat te koken, waar de winkeldeur pas dicht mocht als het 5°C was. Anyway, gisteren heerlijke tataki van tonijn met zoetzure groentes en wasabimayonaise, waterkerssoep met gebakken gamba, parmentier van geconfijte eend, beetje kaas en de piña colada van Marco, voor een tafel losgeslagen vrouwen (je wordt maar 1 keer 50…!). Ik ga de sneeuw in, het wordt een dolle week, tot morgen!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.