Ingezonden brief

Bijgesloten zijn twee foto’s… het zal u niet verbazen dat het een creatie uit uw eigen boek “Smart cooking” gaat, een inspiratiebron voor deze ochtend aan boord van het offshore kraanschip ms. Oleg Strashnov. We hebben op dit moment 190 man aan boord die elke dag nieuwe creaties verdienen. Een droom van elke chef om elke dag los te mogen gaan. Overal en elke keer op zoek binnen ons niveau naar nieuwe creaties en samenstellingen. Mijn chef-bakker smachtte weer naar een inspiratiebron, ik gaf het idee aan van deze creatie, uw idee, okay, een beetje naar onze hand gezet…De kartelspuit gebruikt (LOL), staat vandaag op de kaart bij de desserts. Het zal u zeker dan ook niet verbazen dat u 2 nieuwe fans dan wel 190 fans erbij heeft?

Met zeer veel vriendelijke groeten van

Nelson Intilie (Maleisische chef-bakker), en Marinus van Otterloo, Chef kok Oleg Strashnov.

1. meng mascarpone met room, suiker en de helft van het citroensap en klop met de mixer stijf

2. maak een bodem van de helft van de lange vingers, besprenkel met citroensap en spuit of smeer hier de helft van het mascarpone-roommengsel op

3. leg de rest van de lange vingers op de opgeslagen room en spuit of smeer hier nog een laag op.

4. decoreer met de plakken citroen.

Met dank aan mijn oude kameraad Mike, t’is zijn recept!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.