Ik was vanmorgen in de Jaarbeurs, Trade Mart in het Beatrixgebouw, om een stand op te meten met een Franse bestekleverancier. Francis, de bestekman, zou er om 11 uur zijn en belde doodleuk om kwart voor 11 dat hij iets later was. Dat werd dus 1 uur, terwijl ik een kookles heb die om 4 uur begint, leuk.
Aangezien ik op moment van bellen net Utrecht binnenreed had ik 2 uur over. Dat werd een uurtje licht shoppen, klein boekje van de Librije, en een uurtje wachten op de mannen, deels doorgebracht in La Place. Het rook er geweldig, de uitstallingen zagen er fantastisch uit, nog niet helemaal op orde, wat ik raar vond om half 1, maar de salade met yoghurtdressing, gebakken courgette, bleekselderij en wortel smaakte meer dan goed. Door de berichten van afgelopen weken zou je denken dat ik alleen maar op sterrennivo eet, maar het was echt prima. En dat voor 5 piek!!


Reacties

  1. Door André

    Goh dat jij nou ook al over La Place begint. Mijn Franse vriend Benoit woont sinds een tijdje in Amsterdam. Hij vindt het allemaal even leuk, het enige waar hij moeite mee heeft is het eten. Hij ziet de maaltijd als het hoogtepunt van de dag en de manier waarop men hier op het werk tussen de middag snel naar het eten naar binnenstouwt kan hem niet bekoren. Gevraagd naar wat hij het beste restaurant van Nederland vond antwoordde hij: La Place. Niet duur en goed eten, en je kan het zelf opscheppen ? (ik ben er nog nooit geweest) Hij vond het echt uniek “zoiets hebben we in Frankrijk niet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.