Was net even in beeld, in Smart Traveller, genietend van de KLM World Business Class maaltijden op Schiphol, tijdens de proefsessie van afgelopen woensdag. Heb afgesproken er niet over te praten en/of te schrijven, maar heb wel gezien dat er een hoop bij komt kijken voordat een lieve mevrouw of aardige meneer een blad eten voor je neus zet op 10 km. hoogte. Tjemig de pemig.

Waar ook een hoop bij kwam kijken was bij het diner wat Mathijs gisteren voor ons aanrichtte, holy meck wat had die er een hoop werk van gemaakt. Niet alleen ongelooflijk gezellig, maar ook ongelooflijk lekker. Coquilles in de schelp, met wat gember, weer dicht gemaakt met deeg en even in de oven. Daarna ravioli’s gevuld met eend en een pesto, ook niet verkeerd, zeker niet met de heerlijke Viré Clessé (F, Macon om precies te zijn, 2004), en als pièce fantastische lamsfilet met een even fantastische Château Phélan Ségur (F, 1998). We sloten af met een gelei van rode vruchten en hele aardbeien, waarna de heren massaal aan de Havana’s gingen. Mooie avond.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.