Maar bij Prada hebben ze wel maat 12, dus die zitten in de tas, ha ha. Hong Kong, een van mijn favorieten (met San Francisco, Parijs, Vancouver, Sydney en Amsterdam), has it all. Waanzinnige winkels, ik was net even in woonwarenhuis G.O.D., moet je gezien hebben, super restaurants, nog meer winkels, waarover zo meer, maar bovenal een ongelooflijke energie. Het gebeurt hier, en dat voel je.
Gisteren gegeten met Jan Hidde, ongepland, bij Vong’s hier in het hotel. Een van de vele restaurants van Jean Georges Vongerichten, Oostenrijks mirakel die mondiaal opereert. Best lekker, maar zo gezellig dat ik m’n kleine zwarte boekje een avond rust heb gegeven. Dit stukje valt dus niet onder het kopje restaurants. Ook nog even naar Pacific Place geweest, enorme shopping mall, met in de kelder weer een waanzinnige supermarkt, GREAT, maar dan (GR)EAT! Wederom te leuk, maar helaas in een soort verbouwing, dus maar de helft van normaal, 1 voetbalveld, in plaats van 2. Ik denk dat ik trouwens nog even naar Oliver’s ren voordat ik m’n zwager zie. Oh ja, verder gewoon ouderwets de hele dag over een beurs gesjokt. Man, wat ben ik blij dat ik uit die handel ben!! Wat ik daar dan doe? Dat leg ik een andere keer uit, very smart indeed.
Reactie van m’n kameraad CLF, dat het niet goed met de Monti zou gaan, jaloerze bierbuik!. Het gaat waanzinnig, ik zie er uit zoals ik me voel. Top.
Morgen weer door, vakantie met vrouw, kinderen en moeder, op een geheime locatie halverwege. Komende week dus weinig berichten over dagelijkse culinaire belevenissen, ik wou dat een beetje privé houden. Komt mooi uit voor Hein, kan ik zijn knoflookpers en gehaktmolen laten passeren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.