Restaurant het Bosch aan de Nieuwe Meer (achter de ING-schoen) bestaat al zomaar 30 jaar maar is een paar jaar geleden met de grond gelijk gemaakt en weer opgebouwd. Resultaat is een prachtig, licht en modern restaurant waar alweer diverse chefs de revue hebben gepasseerd. Momenteel staat SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel er achter de kachel (voorheen Parkheuvel), daarvoor Peter Scholten (voorheen Sucre) en de aftrap van de nieuwbouw werd gedaan door Tamara de Borst (tijdens haar dienstverband winnares van Topchef).

Dit gerechtje, Wagyu met een assortiment van mais (crème, gepopt en ijs) komt uit de koker van Tamara en at ik er op een wilde vrijdagavond in 2011 met vriend Leli en zoon Max, overheerlijk!

Bosch wagyu 2011

Ondertussen, na enkele chefs-wisselingen moet patron Ferry uitkijken dat hij dit najaar niet aan de beurt is bij de heren van het rode boekje, tjemig wat kun je er momenteel ongelooflijk goed eten…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.