1. kook de aardappels gaar, schil ze en snijd in dikke julienne

2. was de taugeh, giet er kokend water over en laat afkoelen in ijswater

3. snijd de wortel in julienne

4. snijd de kool en blancheer kort, laat afkoelen in ijswater

5. schil de komkommer, verwijder het zaad en snijd in julienne

6. was de waterkers en verwijder de takjes

7. snijd de eieren in halve manen


8. maal de pinda’s fijn in de gehaktmolen, fijne plaat

9. zet knoflook, ui, chili en ansjovis (niet vegetarisch!) aan in arachideolie en mix met de pindapulp

10. breng op smaak met soja, kokosmelk en citroensap

11. maak de groente op en serveer met de pindasaus


Reacties

  1. Door eric

    Jaaaa, wordt binnenkort uitgeprobeerd!

  2. Door Roy

    Dit is niet de gado gado zoals de Indische mensen die kennen. Echt niet… het lijkt er niet op. Nou…. een heel klein beetje dan.

  3. I may have missed if this was represented as a vegetarian recipe, if so ignore my remark. Great recipe but comes alive with the addition of fish sauce.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.