Op weg naar Magnus Nilssen in Fävikken stoppen we een ruim jaar geleden in Stockholm en eten we bij Frantzén-Lindeberg. Mooie avond, maar als ik het nalees op mijn blog (zoek het even op rechtsboven) heb ik toch wat kanttekeningen bij verschillende gerechten.

 

Frantzén-Lindeberg merg 13

De licht gebakken merg met puree van gerookte peterselie, oscietra kaviaar en smetana ( een wat lichtere en zuurdere variant van crème fraiçhe, met Slavische roots) is echter onvergetelijk. The best ever, en ik weet het want ik bestel waar ik ook kan merg, ben der dol op!


Reacties

  1. Pingback: Julius Jaspers | Frantzén’s Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.