Ik ben alweer in mijn derde jaar als ambassadeur van de Kookfabriek. Verantwoordelijk voor de receptuur en sinds vrijdag ook presentator van de kook-filmpjes die tijdens de kooksessies èn op internet worden vertoond. Vrijdag hebben we het nieuwe menu opgenomen, dat waarschijnlijk begin maart ingaat. 

Het nieuwe menu bestaat uit een à la minute gemaakte klassieke waldorfsalade op little gem (amuse), gegrilde tonijn met noodlesalade, gemarineerde komkommer en sesam (voorgerecht), in olie gegaarde diamanthaas met “pot au feu” van groente en een mosterdsaus (hoofgerecht) en ananas rôti met crème fraiçhe, munt en amandelkrokantje (dessert).

Gisteren in Kookfabriek Rotterdam nog een laatste Masterclass van het wintermenu gegeven, o.a. rillette van kabeljauw, gepocheerd ei met engelenhaar van prei, rode biet en een mosterdvinaigrette, krokant gebakken sukade met zelfgemaakte piccalilly, aardappeltjes uit de oven en witlof à la meunière, en coulant au chocolat…. Mooi menu, geen hogere wiskunde maar gewoon lekker koken en eten voor 66 man in een paar gezellige uurtjes.

Klik op Kookfabriek wanneer er weer Masterclasses zijn in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam


Reacties

  1. Reply Door Alla

    Thanks for the apoiacltipn. My phone gives the same boring screen every time a call comes, so this was very much needed. The best part is, it is free and runs on Android 2.1 and up which I already have. I have Android 2.3 Gingerbread, so I am excited.

  2. Euh voui, c’est vrai, mais j’avoue un grand faible personnel pour les tartes aux citrons. D’ailleurs, ce n’est pas un dessert, tout juste une mignardise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.