…gaat vandaag beginnen op Taste of Amsterdam.

Middels 5 voorrondes, vandaag, morgen-middag en –avond en zaterdag-middag en –avond kun je je als rondewinnaar plaatsen voor de finale op zondagmiddag.

Waar het om gaat is dat je alleen of met zijn tweeën binnen 90 minuten 2 gerechtjes maakt, een vlees- en een visgerecht. Je krijgt hier een “blackbox” voor met vlees, vis en 3 groentes die allemaal moeten worden gebruikt. Verder is er een tafel vol met condimenten en smaakmakers waar je mee mag doen wat je wilt.

Een professionele jury bestaande uit Michiel Deenik (eigenaar restaurant Visaandeschelde en fervent barbecueër) en Gert Jan Kiers (slager, ROC-leermeester en KCBS jurylid) bepaalt per ronde de winnende gerechten, terwijl onze pitmaster, professionele barbecue-chef Jeroen Hazebroek.

Als je je weet te plaatsen voor de finale maak je kans op één van de vele prijzen, te weten; Big Green Egg large, incl. werktafel (€ 2.219,=), Big Green Egg small, incl. starterskit (579,=), Le Creuset, gietijzeren braadpan ø28 cm (€ 249,=), Magimix blender (€ 189,=), Demeyere r.v.s. grillpan (€ 179,=), Solis vacumeerpakket (€ 150,=).

Het wordt een wild feest, er zijn nog enkele plekken vrij op vrijdagavond en op zaterdag. Meedoen kan alleen of met zijn tweeën en betekent automatisch ook entreekaarten voor Taste of Amsterdam. Meld je snel aan bij de@goal-getters.nl (organisatie Taste) en wie weet rol jij zondagavond die grote Big Green Egg het Amstelpark uit (geen zorgen, hij wordt bezorgd!)

De Amsterdam Barbecue Challenge 2013 is powered by Sligro, Héman, Fontijn, ChaudDevant en Big Green Egg


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.