We zijn sinds een paar weken helemaal in de croquet. Na een toevallige ontmoeting met Jürgen van Oma Bob croquetten is de hele G6 zo enthousiast geworden dat we allemaal een eigen croquet hebben ontwikkeld. 

Zo hebben we de bouillabaissecroquet van Visaandeschelde, de kreeftencroquet van het Bosch, de boerenkoolmetworst van Lute, de wildcroquet van Elkaar en de pulled pork croquet van Julius bar&grill (de thom ka kay croquet van Aan de Poel is nog in ontwikkeling). 

Een feest om te bedenken, en een feest om te proeven natuurlijk. De keuken van Jürgen heeft van elke croquet 3 varianten maar in vrijwel alle gevallen is recept 1 meteen de beste.

Op 12 januari worden de croquetten gepresenteerd tijdens het beroemde croquettendiner van Oma Bob in Julius bar&grill. De beste croquetten zullen beperkt via Oma Bob te krijgen zijn en natuurlijk ook in de restaurants die ze ontwikkeld hebben.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.