Ik begon m’n LIGHT boek ooit met deze ultieme snack, terwijl ik normaal niet zo heel dol op courgette ben, en dat doe ik deze week ook Op deze manier is courgette crispy, mooi op smaak en… LIGHT!

Recept Afdrukken
Courgettechips met pecorino
Maaltijd snack
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd snack
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng in een grote kom courgette met olie en zorg dat iedere plak aan beide kanten met olie is bedekt.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Meng de pecorino met broodkruim, tijm, zout en peper en dip de courgetteplakken hierin. Leg de plakken zo op de bakplaat dat de randen elkaar nauwelijks raken.
  4. Zet de bakplaat met de courgetteplakken in een op 200°C voorverwarmde oven en controleer na 20 minuten of ze al krokant zijn.
  5. Serveer ze direct, bestrooid met peterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.