Ik kom vanaf dag 1 bij Dauphine. Prima plek om af te spreken, het eten is altijd lekker en ze hebben goede wijn. Na de lockdown hebben ze er ruim 60 stoelen uitgehaald en nu zie je pas wat een mega-tent het is.

Nog even over de kaart, dis is niet verrassend maar hoe erg is dat? Ik vind het vaak best fijn als ik op weg naar een restaurant al weet wat ik wil eten, zoals vandaag, dat ik wist dat ik King krab poot wilde met citroenmayonaise, ideaal toch?

Overigens is de steak tartaar ook supergoed, 20 juli geef ik je mijn recept!

Ook nog even over de wijn, dat aanbod is meer dan prima. Goede open wijnen, een prima aanbod in het middensegment, en een aantal parels die met een vaste opslag worden doorverkocht. Let erop want je drinkt hier topwijnen (Belondrade, Musar…) voor een prikkie. Overigens is het aanbod zeer wisselend, waarschijnlijk omdat de Amsterdamse horeca dat meteen komt opdrinken, waarvan acte.

Dauphine | Prins Bernhardplein 175 | Amsterdam | bel 020 462 1646

dagelijks open van 11:00-01:00, zondag dicht

parkeren kan via de achterkant in de kelder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.