Vandaag gaan onze eerste BBQ-boxen eruit. Een initiatief van Dining City en ondergetekende met Nice to Meat als vlees- en logistieke partner. Ik zal het even uitleggen; Je kunt wekelijks vóór woensdag 12:00 je box vol met lekkers, waarin je mij maar ook de kwaliteit van Nice to Meat echt ontmoet, bestellen. Niet alleen met prachtig vlees maar ook met verschillende groentes, sauzen en condimenten uit mijn eigen keuken.

De juni-box bestaat uit; Bavette van Weiderund, prachtig Hollands rundvlees dat je puur-natuur moet grillen en “afmaakt” met wat grof zeezout. Varkensprocureur (licht voorgepekeld), die je even moet “rubben” met de bijgeleverde specerijen. Geschikt als “groot vlees” of om zelf pulled pork te maken.

Kippendijen die we al 24 uur voor je in mijn Thaise marinade hebben gelegd en die je dus direct kunt gaan grillen.

Spicy bospeen, met los verpakt de specerijen èn de saus, dus volledig aan te passen aan je smaak. Little gem om even om en om te grillen, met een heerlijke Caesardressing, èn komkommer, om met het bijgeleverde zoetzuur-mengsel een superlekkere salade te maken.

DeJulius spicy bbqsaus, (award-winning kunnen we zeggen), mag natuurlijk niet ontbreken (heerlijk bij de bavette).

De geïsoleerde box, geschikt voor 4 personen, kost € 65,= en wordt na bestelling en betaling op donderdag thuisbezorgd. Natuurlijk is de box voorzien van alle receptuur (inclusief allergenenlijst). De gerechten zijn geschikt voor alle types bbq, een bbq met een klep verdient de voorkeur maar is niet noodzakelijk.

Nu hoor ik je tijdens het lezen van dit stuk denken “ja maar het regent, lekker die bbq…” Klopt, daar kan ik ook niets aan doen, maar je kunt het hele menu wel gewoon in de keuken maken. Een oventje en een gaspit is in principe genoeg.

BESTELLEN KAN HIER

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.