M’n zuster is een weekje op vakantie, met m’n moeder, dus er is rust in de tent. Niet lullig bedoelt, maar de sfeer is gewoon net anders, en doordat Sophie en Victorine ook op vakantie zijn, is het gewoon wat rustiger. Omdat we vol in de agenda 2007 zitten, en in de correcties van Smart Cooking voor Studenten, loopt het water ons al vanaf 9 uur ‘s ochtends in de mond. Hier geven we deze week dagelijks vanaf het middaguur gehoor aan, door lekker eten te gaan maken.

Maandag hebben we een heerlijke Caesar salad gemaakt, gisteren een warme pastasalade met tonijn, boontjes, erwten, uitgebakken spekjes, slagroom en mayo (verse). Superlekker, helemaal met de Viognier van Selection du Rouvre (F, 2003, www.bacchantes.nl). Vandaag gaan we voor de zoetzure kipsalade, Arthur mocht kiezen!


Reacties

  1. Door Sabine

    Beste chef Julius,

    Gisteren heb ik de zalm gemaakt. Hij was goddelijk! Nu ik het recept net pas op de site zie, merk ik enkele verschillen met de uitzending. Ik vraag ik mij af wat maakt dat er gekozen wordt voor een langere oventijd op die lagere temperatuur. Ook mis ik het klontje boter op de zalm onder de zeekraal. Zijn dat bewuste keuzes met het eindresultaat in gedachten?
    Overigens heb ik de pruimencake ook gemaakt, en vond ik de earl grey smaak niet terug in de cake. had deze misschien een andere functie dan alleen smaak?
    Succes met het programma. Ik geniet er erg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.