Ben weer begonnen vandaag, hoewel ik donderdag en vrijdag stiekem ook al een beetje heb gewerkt. Moest vrijdag een presentatie geven (en dus maken) voor een nieuwe Smart Cooking (voor Studenten), welke opdracht nu in de pocket zit!
Zaterdag een rustig dagje, Max moest uitspelen met hockey en scoorde 2 keer binnen de met 2-1 gewonnen wedstrijd. S’avonds een borreltje in Hilversum, maar de dag bleek toch wel een beetje lang, in ieder geval qua staan. Zondag de hele dag gewerkt aan vriend Leonid, waar ik een Winebar voor op poten aan het zetten ben, in Marbella. Daarna een potje gekookt voor Ferran, mijn muziekale vriend uit Tilburg. Rollade met dragon (SC 1) met even gewokte groene asperges en een aantal heerlijk wijnen van Sauter (moest ik proeven!). Rollade maken??
Kilo varkensrollade doorboren door de lengte met een lang puntig mes en deze snede vullen met een halve bos verse dragon. Opbinden als een rollade en voorzien van zout, peper en een lik boter 30 minuten braden in een op 190°C voorverwarmde oven. Laat nog een kwartier rusten, bedekt met aluminiumfolie, en blus ondertussen de r.v.s. braadslede af met een flinke scheut witte wijn. Voeg na het inkoken 250 ml. slagroom toe en laat nog wat inkoken. Breng op smaak met zout, peper en eventueel wat bouillon(poeder).
Vanochtend meteen weer vol aan de slag met een Shopmanagersoverleg, nu een beetje de troep op mijn buro aan het opruimen, en vanavond gezellig met Roy en Norbert in de slag voor de aankomende koninginnedag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.