De ochtend na Kadeau staat in het teken van cultuur en we bezoeken een heel fijn designmuseum. Omdat we toch moeten eten gaan we naar de favoriete tent van Bo Bech, Bistro Bohème van chef Per Thøstesen, die er wel is, en vrijwel bij iedereen aan tafelk komt, behalve bij ons. De ober maakt het gelukkig meer dan goed.

We eten een kwartetje oester o.a gefrituurd met remoulade, oester met komkommerlinten en kaviaar, met roze grapefruit en met wat mierikswortelketchup die niet naar mierikswortelketchup smaakt

Het voorgerecht is krabmayonaise die er retro uitziet en zo smaakt, en lekker is als je de guacamole opzij schuift.

De Parisian steak, gewoon een grote burger met wat garnituur on the side, is prima en we zijn blij dat we eindelijk even geen natuurlijke wijn hoeven te drinken. Prima lunch, we maken ons op voor vanavond!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.