1 kilo                 aardbeien

80 gram           poedersuiker

40 ml                granaatappelsap

fleur d’oranger*

1 liter                slagroom

3 brokken        meringue

1. snijd de aardbeien in 4-en en meng met de helft van de poedersuiker en granaatappelsap. Breng op smaak met wat fleur d’oranger en laat een uur staan.

2. sla de slagroom met de rest van de poedersuiker half stijf en roer de brokken meringue door de room, pas op dat de boel niet de schift in gaat.

3. meng 3/4 van de aardbeien door de room, schenk de room in glazen en top met het restant van de aardbeien.

*gevaarlijk spul, superlekker maar don’t overdo it!

keep-calm-and-eat-eton-mess


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.