Het draaien van TopChef zit erop in Carcassonne en Kraan en ik besluiten besluiten te blijven hangen voor het geweldige Toques & Clochers weekend. Het was een spannende week dus vallen we aan het einde van onze eerste vrijde dag redelijk gesloopt Le Parc* van Franck Putelat binnen.

Franck is een aardige gast vind vind ik het hier ook eigenlijk altijd lekker. We worden door zijn charmante Céline aan tafel gezet en krijgen wat amuses en een coole Kuglof met saucisson. We zijn uit, dus we nemen het grote menu en het tweede gerecht is een kunstig gemaakte carbonara, met een eitje en wat truffel, ontzettend lekker.

Le Parc carbonara 2011

Presentatie anders dan anders, waarvan acte!

Het hele verhaal is hier te vinden.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.