Mosselen met 3 vette sausjes…, niet echt mijn ding, maar de varianten vind ik echt top, want mossels (dat zeggen de Zeeuwen) kunnen echt superlekker...
Verder lezen
Vandaag staat andijvie voorin Julius’ Voorraadkast en wat me echt nooit gebeurt gebeurt me nu, een receptje zonder foto, sorry. Ik ben nog steeds aan...
Verder lezen
Shakshuka komt uit het Midden Oosten (Israël en Libanon), en wordt aldaar voornamelijk als ontbijt, brunch of lunch gegeten. Klik hier voor the real thing...
Verder lezen
Vandaag staat wortel in Julius’ Voorraadkast, vandaar dit heerlijke gerecht wat ik elke 2 weken wel een keer maak. Voor de volledigheid geef ik ook...
Verder lezen
Een extreem simpel toetje (dit kun je eigenlijk geen dessert noemen) wat hoog op de playlist staat bij de Jaspertjes. Toen de kinderen klein waren...
Verder lezen
Nieuwe week, klassiek gerecht. Een soort ‘kip in het pannetje’ maar dan net anders (het scheelt bijna niets…). Ik neem uitgebeende kippendij, ik ben niet...
Verder lezen
Julius’ Voorraadkast, No 102, gaat over spek, ik ben d’er dol op! Ik bespreek van alles over spek, o.a. het fameuze zolderspek van John van...
Verder lezen