Ik heb na mijn onfortuinlijke val op 21 december j.l. nergens anders meer gegeten dan thuis. Geen ramp maar wel even afkicken, goddank kan ik...
Verder lezen
Lekker koekkie (is een brownie wel een koekje?) uit Simple Smart Cooking (2015), een (h)eerlijk boek waarin 15 ingrediënten op een podium worden gezet. Chocolade...
Verder lezen
Sui kau zijn Chinese dumplings op basis van garnalen, met iets varkensgehakt. Je kunt ze zelf maken (zie recept), maar je kunt ze ook kopen...
Verder lezen
Vorige week heb ik een dadeltaart gemaakt, ben dol op dadels. Het was best een hoop werk en eigenlijk niet echt lekker. Proefnotitie; ‘lafjes van...
Verder lezen
Aardperen staan morgen centraal in de laatste Julius’ Voorraadkast, na 107 afleveringen stop ik ermee. Ondanks de 91.000(!) luisteraars krijgen Tonny en ik de podcast*...
Verder lezen
Mosselen met 3 vette sausjes…, niet echt mijn ding, maar de varianten vind ik echt top, want mossels (dat zeggen de Zeeuwen) kunnen echt superlekker...
Verder lezen