We vonden het zo leuk gisteren in BeTulum, en vooral de bar en het restaurant aan het strand sprak ons aan, dus we gaan terug, deze keer naar 4 Fuegos, je raadt het al, bbq! Ze hebben een aparte oesterkaart met verschillende bereidingen en we bestellen 3 x 4 oesters. Opperdepop, ze verkopen net de laatste… shit!

Het wordt dus carpaccio van komkommer, courgette en rettich met vinaigrette, gekaramelizeerde sesam en pinda-espitulina kaas voor de vrouw, die top is en een overheerlijke steak tartaar met grove mosterddressing voor mij.

Ik heb zin in meer vlees dus ik neem de “housesteak” met golden potatoes en chimichuri, basilicum en citrusolie, die uitstekend is maar als enige vlees op de grillkaart is de keuze wel wat beperkt.

De Argentijnse wijnen vanavond, Escoruela Gascon viognier 2015 en pinot noir 2013 beiden uit Mendoza, maken dit tot een prima avondje, lekker met de voeten in het zand kijken naar een waaaanzinnige mooie volle maan (we zijn vandaag 24 jaar getrouwd!)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.