In het komende weekend  (11 & 12 juni) tover ik de Centrale Markthal in het Foodcenter te Amsterdam om tot een waar paradijs voor de carnivoor; Butcher’s Heaven. Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit, gaat het nu om vlees. Heerlijk, eerlijk vlees in al zijn veelzijdigheid. Mooie stukken gebraad, verfijnde delen, maar ook ‘vergeten’ soorten die verrassend lekker zijn. Niet teveel garnituur, geen poespas, maar puur natuur vlees!

tkf204042d

Tijdens Butcher’s Heaven bereiden ruim 25 chefs en hun teams (o.a. Ron Gastrobar, Bord’Eau, Lucas Rive, Happyhappyjoyjoy, Lute, Niven, the Roast Room, Julius bar&grill, Jord Althuizen) met passie en respect ‘van boer tot bord’ hun favoriete gerechten. Lokale helden en de absolute top uit de vaderlandse horeca, ieder met zijn eigen specialiteit. Origineel, lekker en betaalbaar.

Niet alleen lekker eten maar ook lekker doen. Gertjan Kiers geeft dagelijks 2 workshops uitbenen van onder andere runderrib en varken en 3 demonstraties uitbenen rund, varken en lam. Brandt & Levie is verantwoordelijk voor het worstatelier waar de bezoekers  5 keer per dag een workshop kunnen volgen, en Brand bier laat je kennis maken met al hun speciale bieren.

MM_fotografie.nl__Q1A8295

Geniet op onze terrassen met 3 goed gevulde bars en proef alle speciaal bieren van Brand bier en heerlijke wijnen. Er zijn verder aanbieders van koksmessen, schorten, houten planken maar ook van olijfolie, taartjes en natuurlijk kookboeken.

image1

tickets kosten € 10,= in de voorverkoop en € 15,= aan de deur. Bestel via www.butchersheaven.com.

Centrale Markthal, Food Center Amsterdam, Jan van Galenstraat 4


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.